λογοτεχνίας κείμενα.... σελίδες του περιοδικού ΥΦΟΣ // http://politistiko-magazino.blogspot.gr/

Η Φωτό Μου
Ξεφυλλίζοντας... με τον Πάνο Αϊβαλή

~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~
.........η νέα ιστοσελίδα του περιοδικού ΥΦΟΣ - πατήστε πάνω στην εικόνα

... ας κάνουμε δώρο ένα βιβλίο στα αγαπημένα μας πρόσωπα- αντίδοτο στην κρίση που ζούμε...

Oδοιπορικό στα παράλια της αλησμόνητης Μ. Ασίας

Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014

ΕΜΙΛΙ ΜΠΑΡ - "ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΡΙΒΙΕΡΑ" κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Σελίδες 456, Αθήνα 2014 - ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ"ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΡΙΒΙΕΡΑ" ονομάζεται το τρένο που συνδέει το Λονδίνο με την Κορνουάλη. Αυτό το τρένο παίρνει κάθε εβδομάδα η Λάρα Φιντς για να επιστρέψει στη φαινομενικά τέλεια κι ωστόσο αφόρητα βαρετή ζωή της με τον Σαμ. Και σ’ αυτό το ίδιο τρένο θα γνωρίσει τον Γκάι, που θα γίνει ο παράνομος δεσμός της.
Μια νύχτα, ένας φόνος θα ταράξει τη ρουτίνα της Νυχτερινής Ριβιέρας, και η Λάρα θα εξαφανιστεί χωρίς ίχνος. Μόνο η φίλη της, η Άιρις, αμφισβητεί την επίσημη εκδοχή των γεγονότων και αποφασίζει να την αναζητήσει. Για την Άιρις, αυτή θα είναι η αρχή μιας περιπέτειας που θα την οδηγήσει πολύ μακριά, αποκαλύπτοντάς της παλιά εγκλήματα και σκοτεινά μυστικά.
Για τη Λάρα, θα είναι το τέλος ενός ταξιδιού που ξεκίνησε πριν από πολύ καιρό. Ενός ταξιδιού που πρέπει να τελειώσει, προτού την καταστρέψει…

~~~~~~~~~~~~Η ΕΜΙΛΙ ΜΠΑΡ ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της ως δημοσιογράφος, γνωρίζοντας πάντα ότι το πάθος της ήταν η συγγραφή. Αφού εργάστηκε για λίγα χρόνια ως αρθρογράφος στην εφημερίδα Guardian, πρότεινε στους προϊσταμένους της να ταξιδέψει για έναν χρόνο και να καταγράψει τις εμπειρίες της. Η πρότασή της έγινε δεκτή, και το ταξίδι αυτό αποτέλεσε την έμπνευση για το πρώτο της μυθιστόρημα, με τίτλο Backpack, που απέσπασε το βραβείο W. H. Smith για πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς. 
Το ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΡΙΒΙΕΡΑ είναι το δωδέκατο μυθιστόρημά της. Ζει στην Κορνουάλη με τον σύζυγο και τα τρία παιδιά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου